contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40117
leden

Dré van de VLP!

Hallo iedereen!

Ik ben Dré van de VLP en ben de gloednieuwe mascotte van de Vlaamse Liga Paardensport.
 
Tijdens Flanders Horse Expo in 2013 deelde ik mijn eerste doopsuiker uit aan alle kinderen die aan mijn Dré-route deelnamen. Daarnaast maakte ik ook voor het eerst kennis met de paardensport. Zo was ik te gast tijdens de prijsuitreiking van de Horseball, werd ik dikke maatjes met enkele shetlandpony’s in de kids-zone en stelde ik mijzelf voor aan alle bezoekers van deze beurs.
 
Na mijn geboorte werd ik uitgenodigd op de algemene vergadering van VLP. Hier heb ik mezelf voorgesteld aan clubbestuurders, officials en commissieleden.
 
 
De afgelopen periode heb ik veel bijgeleerd bij VLP. Ik ben namelijk daar gestald en word goed verzorgd door de VLP-medewerkers. Zij leren mij nu meer over de verschillende disciplines van de paardensport. Ik weet ook wat brevetafnames zijn en welke opleidingen VLP organiseert voor haar lesgevers en trainers. Ik kijk er al naar uit om dit najaar deel te nemen aan één van de opleidingen van Mis de TrAin niet!

Afgelopen week heb ik mijn eerste graad behaald met het “Wat-kan-ik-al” boekje. Wat leuk! Ik heb dit met veel trots opgehangen in mijn stal. Ik ben al volop aan het oefenen voor de volgende stap: het A-brevet! Oefening baart kunst, maar ik zal toch nog veel moeten oefenen hoor!
 
Binnenkort start de leukste periode van het jaar: de zomervakantie! Ik sta al te popelen om op VLP-sportkamp te vertrekken. Nieuwe vriendjes maken, veel bijleren en vooral veel plezier maken… deze zaken bovenaan mijn ‘TO DO’-lijstje. Ik moet enkel nog op zoek naar mijn zonnebril, want deze ben ik ergens verloren tussen het stro.
 
Al mijn avonturen zijn terug te vinden op mijn persoonlijke Facebookpagina! Wie mijn pagina leuk vindt, zal op de hoogte zijn van al mijn gekke avonturen. Ook foto’s van sportkampen en tal van andere zaken kunnen jullie daar terugvinden. Neem dus zeker een kijkje op de Facebookpagina van Dré van de VLP!

Personalia Dré van de VLP 

Dré van de VLP op Flanders Horse Expo!

Dré van de VLP nodigde alle kids tijdens Flanders Horse Expo uit om de 8 opdrachten op de Dré-route te vervullen. Dré was natuurlijk zelf ook van de partij om alle deelnemers aan te moedigen! Uiteindelijk deden bijna 600 kids mee en beleefden ze een onvergetelijke dag op Vlaanderens grootste beurs voor ruiter, menner en paardenliefhebber!


Wedstrijd Dré van de VLP

In 2012 ging VLP op zoek naar een leuke mascotte voor VLP, de clubs en alle leden. Iedereen kreeg de kans om een Dré-ontwerp in te dienen, waarvan 8 inzendingen wisten door te stoten naar de stemronde. Daarin haalde ontwerp nummer 7 van Edwin Knol het overtuigend met 33,85% van de stemmen! De 8 finalisten zijn via DEZE LINK te bekijken


Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian