contact - sitemap - zoeken
MOMENTEEL
40103
leden

Lidmaatschap - Recreatieve vergunning

U kunt ENKEL een recreatieve vergunning bekomen via een aangesloten VLP-club. Het zijn de VLP-clubs die uw lidmaatschap aan VLP dienen door te geven. U betaalt dan ook het lidmaatschap aan de club en niet rechtstreeks aan VLP (KLIK HIER voor het overzicht clubs).

Aanvraag recreatieve vergunning

Een receatieve vergunning dient u aan te vragen bij de VLP-club.
 

Tarieven

Een recreatief lidmaatschap bij VLP kost €17 en hierin zit een basisverzekering inbegrepen. De clubs rekenen dit bedrag door in het clublidmaatschap van hun leden en dit naar eigen goeddunken. Er kan naast de basisverzekering ook steeds een uitbreiding daarop genomen worden. Ook die uitbreidingen dienen via de VLP-club te verlopen.

Het VLP-lidmaatschap is steeds geldig per kalenderjaar! Leden die in de loop van het jaar lid worden, zijn lid tot en met 31 december. De verzekering loopt echter tot eind januari van het daaropvolgende jaar, zodat clubs de tijd krijgen de individuele lidmaatschappen te vernieuwen.
 

Uitbreidingen verzekeringen op de vergunningen

In elke recreatieve vergunning zit een basisverzekering (C) burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen inbegrepen. U kan naast de basisverzekering ook kiezen uit een ruim assortiment verzekeringsuitbreidingen.

Klik HIER voor een overzicht. 


Partners:

met steun van:

media partners:


 
rss feed
VLP © 2019 all rights reserved • Design by PwebDisclaimerhome - jumping - dressuur - eventing - mennen - reining - endurance - horse-ball - voltige - para equestrian